Kruševac: +381 37 426 860
Leštane, Beograd: +381 62 445 272
Info Posle 16:00h: +381 63 639 396
Propratni materijal za ugradnju tegole, lepkovi, ekseri, Armourvent Standard, Armourvent Multi i Muti Plus, Armourbase PRO podloga, Tehnokomerc PRO.

PROPRATNI MATERIJAL TEGOLE

Tegola

>

Propratni materijal

>

Ventilacioni sistemi

>

Podloge

>

Lepak

>

Ekseri

NOVOSTI

ARMOURVENT STANDARD

Armourvent specijalno je moderan plastični otvor za ventilaciju koji je dizajniran na način da ga je teško uočiti kada je ugrađen na krovu pokrivenom šindrom.

Specijani zaštini premaz ga čini trajnim i postojanim rešenjem, a njegove unutarašnje pregrade su nagnute tako da sprečavaju ulazak vode, snega, insekata i ptica u sleme krovne konstrukcije.

Dosije tehničkog lista

ARMOURVENT MULTI / MULTI PLUS

Armourvent Multi i Muti Plus su ventilacioni sistemi koji Vam omogućuju krov izvanredenog izgleda bez vidljive ugradnje. Jedinstveni dizajn sastoji se od tankog, ali snažnog profila koji omogučuje glatku, ravnu i praktično nevidljivu liniju krova.

Dosije tehničkog lista

ARMOURBASE PRO

Na svim krovnim nagibima, Tehnokmerc Pro preporučva da se koristi podloga ispod krovnih šindri.

Armourbase PRO podloga je lagana podloga na bazi bitmen poliestera, presvučena sa polipropilenskim filmom sa obe strane. Laka i brza za ugradnju, višenamenska traka koja se primarno koristi za krovne šindre, ali može se koristiti i za druge krovne materijale, kao što su glineni crepovi, betonski crepovi, limovi, talasasti limovi…

Dosije tehničkog lista

ARMOURVALLEY

Armourvalley se koristi za krovne uvale, a izrađena je od visoko kvalitetnoga APP modifikovanog bitumena sa posipom od keramički premazanih granula koje se slažu sa bojama naših krovnih šindri.

Specijalne osobine čine je idealnom za specifične potrebe krovnih uvala: ravno, fleksibilno i elastično. Takođe se može koristiti za male nagibe na krovnim površinama uz šindru.

Dosije tehničkog lista

TEGOLA LEPAK

Tegola lepak omogućava Vam rad u područjima sa jakim vetrom, na nagibima koji su veći od 60° i u hladnim vremenskim uslovima.

Svi tegola lepkovi su 100% kompatibilni sa našim krovnim šindrama.

Potreban Vam je lepak za tegolu kako biste osigurali vodootpornost na krovnim detaljima kao što su dimnjak, prozori, … Iako su krovne šindre pričvrščene sa ekserima, potrebno je koristiti bitumenski lepak na krovnim šindrama koje se ugrađuju u vetrovitom području ili u zimsko vreme. Tehnokomerc Pro preporučuje da se krovne šindre zalepe sa dodatnim bitumenskim lepkom.

Dosije tehničkog lista

GALVANIZOVANI EKSERI

Dosije tehničkog lista

© Tehnokomerc PRO doo