Kruševac: +381 37 426 860
Leštane, Beograd: +381 62 445 272
Info Posle 16:00h: +381 63 639 396
Trgovinsko preduzece Tehnokomerc PRO doo srediste u Krusevcu.

O NAMA

nachi asortiman u prodaji u TEHNOKOMERC PRO firmi
Asortiman marke Arla u prodaji u Tehnokomerc Pro
fag asortiman u prodaji u TEHNOKOMERC PRO firmi
rucni alati marke bosch u prodaji u TEHNOKOMERC PRO firmi
Unior asortiman u prodaji u Tehnokomerc Pro
ina asortiman u prodaji u TEHNOKOMERC PRO firmi
Kanadska tegola IKO u prodaji u TEHNOKOMERC PRO D.O.O firmi
Asortiman marke fibran u prodaji u Tehnokomerc pro doo
Asortiman marke Kronospan u prodaji u Tehnokomerc pro doo
Asortiman marke loctite u prodaji u tehnokomerc pro doo

NOVOSTI

AKCIJE

Tehnokomerc PRO je nastao izdvajanjem iz firme Tehnokomerc d.o.o. Razlog za „deobu“ je bila želja vlasnika kompanije da se jedna veća firma transformiše u dve manje nezavisne firme radi bolje organizacije poslova i veće fleksibilnosti na tržištu.

Od samog starta poslovanja u sastav firme Tehnokomerc PRO ulaze:

Upravna zgrada sa magacinima od 341m2, na adresi Cara Lazara 181, 37000 Kruševac

Kancelarijski prostor od 62m2 na adresi Hektorovićeva 1/1, 11000 Beograd

Stovarište građevinskog materijala na adresi Kružni put b.b., 11000 Leštane

Tehnokomerc PRO trenutno ima 14 zapošljenih na administrativnim, komercijalnim i magacinskim poslovima. Godišnji „turn over“ je preko 200.000.000 din.

Iako je svojim imenom Tehnokomerc PRO nova firma na tržištu, sa sobom nosimo 29 godina iskustva stečenih u firmi Tehnokomerc d.o.o. Sarađujemo sa preko 3000 komitenata u Srbiji i inostranstvu.

Budućnost i napredak na tržištu vidimo pre svega kroz profesionalan odnos sa kupcima, kako u maloprodaji, tako i u veleprodaji. U tom smislu, doslovce ćemo ispunjavati ISO standard 9001, sistem kvaliteta u pogledu kvaliteta poslovanja i pružanja usluga.

INOVATIVNOST

Inovativnost nije samo naša dužnost prema tržištu i potreba da opstanemo na njemu, već i igra nadmetanja sa konkurencijom. Iako svakodnevno nalazimo rešenja kako bi naše poslovanje učinili boljim, kako za nas, tako i za naše kupce, posebno se ponosimo činjenicama da smo prvi na tržištu Srbije počeli sa besplatnim uslužnim sečenjem leksana. Dobrom organizacijom transporta uspeli smo i do sada da budemo jedini koji vrše besplatan prevoz robe do kupaca na teritoriji Beograda nezavisno od veličine računa. U 2017. godini ćemo investirati u najmoderniji loyaliti program koji će našim vernim kupcima pružiti niz pogodnosti.

STRUČNOST

Trudimo se da naše zaposlene držimo na visokom motivacionom nivou. Nalazimo sposobne i vredne ljude koji u našoj firmi rade dugi niz godina. Pritom vršimo sistematizaciju radnih mesta po programima i uz stalno stručno usavršavanje, čime dobijamo stručne prodavce koji su vam uvek na raspolaganju u davanju saveta i pomoći pri kupovini.

ASORTIMAN

Svesni stalnih promena na tržištu u konstantnoj smo potrazi za novim brendovima kako bi našim kupcima uvek ponudili najatraktivnije proizvode najvećih svetskih i domaćih proizvođača. I ne protiv toga, već baš zato, naša odluka je da ne trgujemo najjeftinijim proizvodima, već proizvodima sa najboljim odnosom cene i kvaliteta.

© Tehnokomerc PRO doo