Kruševac: +381 37 426 860
Leštane, Beograd: +381 62 445 272
Info Posle 16:00h: +381 63 639 396
Trgovinsko preduzece Tehnokomerc PRO doo asortiman leksan ploca.

LEKSAN Polikarbonatske PLOČE

NOVOSTI

Tehnokomerc Pro je jedan od najvećih uvoznika, leksan(polikarbonatnih) ploča u Srbiji i jedina smo firma koja vam u punom asortimanu nudi leksan ploče u dva kvaliteta : Royalplast i Sunnex .

Leksan polikarbonatske ploce, Tehnokomerc pro

U ponudi su debljine 4, 6, 8, 10 mm, 16 mm i 20 mm.Paleta boja je veoma bogata: providna, mlečna, bronza, dimljena, plava, zelena….


Osim leksana nudimo vam i kompletan asortiman propratnog maeterijala: Polikarbonatni U profil za zatvaranje stranica, polikarbonatni H profil za spajanje ploča, aluminijumski pokloponi profili, rondele i šrafovi, dihtung trake...

Arla Leksan ploce, polikarbonatske ploce, Tehnokomerc pro

Glavne karakteristike LEKSAN ploča :

Garancija na bledilo / pri postavljanju u skladu sa propisima koji su štampani na svakoj ploči;

Čvrstina našeg leksana je jednaka 40% čvrstini stakla iste debljine;

Vatrootpornost se odražava u samogasivosti proizvoda koji se pri paljenju topi, a ne razbuktava;

Radius savitljivosti se kreće i do 240°;

Sav prateći material : profile za spajanje i zatvaranje, kant trake i vijci su originalni i od istog materijala – polikarbonata.

UV-zaštita.

Dimenzije cele table je 2.1m x 6 m (kupac nije u obavezi da kupi celu tablu).Više informacija o načinu sečenja pogledajte niže.

SEČENJE I NAPLATA LEKSAN POLIKARBONATNIH PLOČA

Poštovani kupci, Tehnokomerc PRO vrši uslužno sečenje leksana po dužini table, odnosno širina 2.1m x željena dužina (max 6m). Sečenje se ne vrši CNC mašinom.

Kvadratura polikarbonatne ploče se računa: širina 2.1m x željena dužina (obavezno u metrima dužine) i kao takva se naplaćuje. Škart dobijen daljim sečenjem po želji kupca, ostaje u vlasništvu kupca.

© Tehnokomerc PRO doo