Login Panel
Zaboravljen šifra ?
Dobro došli na naš B2B sajt za kotrljajne ležajeve .Ukoliko ste profesionalini kupac kotrljajnih ležajeva a nemate registrovan nalog molimo vas popunite zahtev za korisničkim nalogom! Registraciona forma
Dobrodošli na Tehnokomerc-Pro (B2B) online sistem za poručivanje!!
Trenutno na stanju raspolažemo sa preko 8 000 različitih pozicija i preko 600 000 komada kotrljajnih ležajeva.
NACHI - Nas novi premium brend kotrljajnih ležajeva -MADE IN JAPAN
U 2017 godini Tehnokomerc Pro je postao ekskluzivni zastupnik Japanske firme Nachi Fujokoshi Corp. Iako manje poznat u Srbiji Nachi u svetu važi za premium brend kojeg između ostalog u prvoj ugradnji koriste i najveći Nemački proiđvodjaci automobila, kao sto su Audi, BMW I Volkswagen. Fabrika u Japanu uslužno proizvodi i veliki broj pozicija ležajeva za SKF I FAG. Za razliku od skoro shih drugih premium brendova koji se zadnjih godina dobrim delom proizviode i u Aziji, svi Nachi kotrljajni ležajevi dolaze direkno iz fabrike u Japanu a cena je i do 30% niža!
FAG najavio novo povećanje cena početkom 2018 godine.
Posle 9 godina stablnih cena komanija Schaeffler (INA i FAG) je sredinom 2017 izbacila novi cenovnik sa ne-linearnim povećanjem cena od 6%.U novembru 2017 godine na regionalnom sastanku distributera Ex-Jugoslavije najavljeno je novo povećanje cena početkom2018.godine, pravdajući ovaj potez poskupljenjem sirovina na svetskom tržistu.TehnokomercPro zbog velikih zaliha nabavljenih pre promena cena u 2017 godini nije povećao svoje cene ali će mo na to biti prinuđeni u 2018 godini po izlasku novog FAG i INA cenovnika.
PROMOCIJA
Za sve porudžbine preko
B2B sistema kurirsku službu
plaća Tehnokomerc-Pro