• Kruševac // +381 37 426 860
  • INFO TELEFON posle 16 : 00 // +381 63 639 396
  • Leštane Beograd // +381 11 428 57 87
  • INFO TELEFON posle 16 : 00 // +381 62 445 272
  • Čačak // +381 63 602 444
  • INFO TELEFON posle 16:00 // +381 63 639 396
B2B sitem za online poručivanje LAGERA

B2B sistem za online poručivanje LAGERA

KATALOZI

Ovo obaveštenje je namenjeno isključivo pravnim licima!
Ukoliko vas naši proizvodi ineresuju kao fizičko lice našu lager listu možete preuzeti klikom na levi baner ili nas kontaktirati putem telefona ili emaila.

Ukoliko radite u nabavci, u industriskoj proizvodnji, prodavac ste kotrljanih ležajeva (lagera) ili se iz nekog drugog razloga regularno na mesečnom nivou bavite nabakom kotrljajnih ležajeva (lagera)
Onda nam je čast da vam predstavimo naš novi B2B sistem za online profesionalno poručivanje kotrljajnih ležajeva(lagera), semeringa, kućišta, hilzni, oringa, remenja itd.

Šta je to B2B ?
B2B (bussines to bussines) je nešto kao web-shop sa veoma bitnom razlikom što kod B2B sistema uvid u artikle, cene i porudžbine mogu imati samo registrovani korisnici. Kao što i kod svake profesionalne kupoovine izmeđju dva pravna lica cena zavisi od godišnjeg prometa ili veličine pojedinačne porudžbuine a valuta plaćanja od boniteta firme tako i svaki kupac u B2B sistemu ima svoje uslove u zavisnosti od istih tih faktora.

Predsosti B2B u odnosu na klasične načine poručivanja lagera

Dostupnost. B2B online sistem ne zna za praznike niti za radno vreme. Kao naš registrovani korinik sistemu možete pristupiti u bilo koje doba dana i noći, pretražiti lager koji vas interesuje, videti količinu koju trenutno imamo na stanju, videti cenu, od-štampati ponudu ili poručiti robu.Sva roba poručena do 14:00 časova biće isporučena kurirskoj službi istog dana.

Brzina. Nema više slanja zahteva za ponudom i čekanja na ponudu, nakon čega sledi potvrda poruđžbine pa tek onda isporuka. Zahvaljujući našem novom B2B sistemu, imate trenutni uvid u našu ponudu ,količine i cenu ,vaše je samo da poručite a naše da isporučimo.

Pouzdanost, transparentnost i tačnost.
B2B je automatizovan kompjuterski web program gde greške ljudskog faktora ne postoje.Uslove za svakog korisnika pravi viši menađment a ne komercijala.S obzirom na to da naš B2BS sistem specijalizovan za prodaju lagera i opreme za održavanje mašina na njemu će te uvek biti informisani o svim relevantnim novostima za ovu vrstu robe, kao što su promena cena, novi brendovi isl.

© Tehnokomerc PRO doo